Homazhet gjatë “Epopesë së UÇK-së përmes fotove

874

Me rastin e 20 vjetorit të “Epopesë së UÇK-së” dhe rënies së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij, përfaqësues të institucioneve shtetërore,  partive politike, shoqërisë civile dhe qytetarë të shumtë kanë bërë homazhe në kompleksin memorial në Prekaz.

 

 

Image

Image

Fotografia e Behgjet Pacolli

Fotografia e Valon Murati

Fotografia e Valon Murati

Fotografia e Abdyl Bajrami

Fotografia e Abdyl Bajrami

Fotografia e Migjen Shala