Krasniqi uron Fitër Bajramin: Shpërndani dashuri e mirësi kudo që shkoni

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi ka uruar festën e Fitër Bajramit.

Krasniqi tha se kjo festë na e rikujton rëndësinë e bujarisë, dhembshurisë dhe përkujdesjes ndaj atyre me më pak fat.

“Të gjithë bashkëqytetarëve të besimit islam, me fat Bajrami i Fitrit – kjo festë e forcës së besimit, qëndrueshmërisë dhe sakrificës. Si gjithherë, kjo ditë na e rikujton rëndësinë e bujarisë, dhembshurisë dhe përkujdesjes ndaj atyre me më pak fat. Në një botë që përballet me sfida dhe pasiguri, Bajrami shërben gjithmonë si një fanar shprese, uniteti dhe solidariteti. Andaj, këtë ditë, le të përqafojmë frymën e faljes, pajtimit dhe tolerancës. Juve dhe të dashurve tuaj”, ka shkruar Krasniqi.

Ai uroi që ky Bajram të ju sjelltë paqe, lumturi dhe shumë bekime. Shpërndani dashuri e mirësi kudo që shkoni.

Lini një Përgjigje