Kuvendi i Kosovës sot mban seancë në nderim të Ilaz Kodrës

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë një seancë solemne.

Kjo seancë do t’i kushtohet komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Ilaz Kodra, dhe 315 dëshmorëve e martirëve, të rënë më 30 prill 1999 në Drenicë.

Seanca pritet të nisë në ora 10:00.

Lini një Përgjigje