Largohet edhe kamioni i dytë nga barikada në Bërnjak

0
231

Sapo është larguar edhe kamioni i dytë nga barrikada e krijuar në rrugët që të qojnë në pikën kufitare në Bërnjak dhe Jarinje.

Ekipi i IndeksOnline është duke qëndruar në pikën kufitare Bërnjak ku sjell pamje ekskluzive nga momenti kur edhe kamioni i dytë liron rrugën.

Para një ore në këtë pikë kufitare u largua kamioni i parë.