Lopët shëtisin rrugëve të Prishtinës

0
834

Në kryeqytet sidomos në rrugët kryesore mund të befasohesh nëse sheh lopë, për shkakun se ato mbahen më shumë nëpër fshatra. Por ka raste kur ato mërziten dhe dalin për të “shëtitur” në kryeqytet, shkruan Reporteri.net.

Ato sot kanë “frekuentuar” një nga zonat më të populluara në Prishtinë bëhet fjalë për rrugën B.

S’dihet nëse lopët njëra lara-lara e tjera me ngjyrë të zezë i kanë ikur pronarit ose kanë qenë duke kullotur në ndonjë kënd të paktë të gjelbëruar në Prishtinë.