Ekskluzive: mbyllet procesi i votimit për zgjedhjet në FSHF

Është mbyllur procesi i votimit dhe ka përfunduar numërimi i votave për zgjedhjen e presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit.

Duka 39 vota

Fino 22 vota

Shpëtim Hala 0 vota

Asnjëri nga kandidatët nuk mori 2/3 e votave në raundin e parë. Kështu që do të ketë votime në raundin e dytë.