Mushkolaj për asamblistin e VV-së që u kap me drogë – “Janë vitamina që e rritin dozën e patriotizmit për bashkim kombëtar”

Analisiti politik, Imer Mushkolaj ka ironizuar me asamblistin e VV-së i cili u kap me drogë në Shqipëri.

“Nuk janë tableta ekstazi, por janë vitamina që e rritin dozën e patriotizmit për bashkim kombëtar”, ka shkruar Mushkolaj në rrjetin e tij në Facebook, raporton fokusi.info

Një operacion i madh i Policisë së Shqipërisë ka përfunduar me 5 presona të arrestuar, nën dyshimet se kanë poseduar 10 mijë doza ekstazi.

ABC News ka publikuar emrat e të arrestuarve dhe në mesin e tyre është edhe Besnik Mujeci, asamblist i Vetëvendosjes në Prishtinë.