Ndahen 25 milionë euro për ta modernizuar kompaninë Ferronikeli (video)

0
384

Neil Taylor nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, ka bërë të ditur se 25 milionë euro janë ndarë për ta modernizuar kompaninë Ferronikeli në Drenas.

“Sapo nënshkruam një kredi prej 25 milionë eurosh me Ferronikelin për të modernizuar fabrikën në Drenas – eksportuesin më të madh dhe punëdhënësin kryesorë. Projekti do ta rritë efikasitetin dhe standardet, si dhe do t’i zvogëlojë dëmet”.

Më poshtë shkrimi i tij.