Ndërron jetë Sabit Rexhepi, ish i burgosur politik dhe veteran i luftës

0
1670

Ka ndërruar jetë Sabit Rexhepi, ish i burgosur politik dhe veteran i UÇK-së, transmeton Fokusi.info.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë Shoqata e ish të Burgosurve Politik dega në Gjilan.

I ndjeri ishte edhe veteran i UÇK-së njofton OVL UÇK dega në Gjilan.

NJOFTIM MORTOR

I njoftojmë gjithë shokët dhe miqtë tanë, se para pak çastesh ka vdekur shoku ynë, ish i burgosuri politik, baca Sabit Rexhepi!

Mbledhja komemorative, Teatri i qytetit – Gjilan…ora 14.oo

Data e varrimit…………………20. 01. 2020

Koha e varrimit…………………..ora 16.oo

Vendi i varrimit……………….Skifteraj-VITI