Opozita në Shqipëri proteston përsëri

364
Foto ilustrim

Në përfundim të protestës të nisur të shtunën, kreu i PD ka zhvilluar një mbledhje të jashtëzakonshme të grupit të kryesisë së Kolegjit të kryetarëve dhe aleatëve, ku është vendosur edhe zhvillimi i një tjetër protestë kombëtare ditën e hënë ora 19:00.

Opozita pritet të kthehet sërish në protestë para Kryeministrisë në orën 18:30 të pasdites së sotme.

Protesta e 11 majit u shoqërua me episode të njëpasnjëshme dhune që në momentet e para.