Pata rrezikon jetën, por tallet me tigrat: Ti mund të jesh mbret në tokë, po këtu është territori im (video)

0
585

Është e padyshimtë se në çfarëdo gare a beteje përparësia e terrenit është shumë shpesh vendimtare në përcaktimin e fituesit.

Një patë trimërish e rrthuar nga lukunia e tigrave në një moqal nuk ua ka aspak frikën atyre dhe shfaqet herë aty e herë këtu dhe sikur do t’u thotë tigrave të rrezikshëm: Ti mund të jesh mbret në tokë, por këtu je në ujë, ky është territori im.

Shikojenio videon e pabesueshme dhe binduni për këtë: