PDK dorëzoi listën e kandidatëve për deputetë

442

Përfaqësues të Partisë Demokratike të Kosovës kanë aplikuar në KQZ për zgjedhjet e 14 shkurtit, si dhe kanë dorëzuar listën e kandidatëve për deputetë.

Pas dorëzimit, ata thanë se do ta njoftojnë opinionin nëpërmjet një komunikate.