Për 24 orë, 17 serbë kapen duke e kaluar ilegalisht kufirin

334
Foto ilustrim

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka njoftuar se ka arrestuar 17 shtetas serbë, pasi që të njëjtit janë kapur duke e kaluar ilegalisht kufirin me Kosovën.

Prej tyre vetëm dy janë liruar me vendim të prokurorit në procedurë të rregullt.

Të tjerët me vendim të prokurorit janë dërguar me procedurë të përshpejtuar në Gjykatën Themelore të Kamenicës.

Njoftimi i policisë:

KALIM ILEGAL I KUFIRIT

· Fsh. Rogoqicë, 12.02.2021 – 11:30. Njësiti policor ka ndaluar një automjet dhe gjatë kontrollit dhe verifikimit të dokumenteve është dyshuar se të njëjtit kanë kaluar kufirin përmes rrugëve ilegale. Katër të dyshuarit meshkuj janë dërguar në Gjykatën Themelore në Kamenicë.

· Fsh. Novocellë, Muqivërc 12.02.2021 – 11:05. Njësiti policor ka ndaluar një automjet dhe gjatë kontrollit dhe verifikimit të dokumenteve është dyshuar se të njëjtit kanë kaluar kufirin përmes rrugëve ilegale. Tre të dyshuarit një mashkull dhe dy femra pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

· Fsh. Rogoqicë, 12.02.2021 – 11:30. Njësiti policor ka ndaluar një automjet dhe gjatë kontrollit dhe verifikimit të dokumenteve është dyshuar se të njëjtit kanë kaluar kufirin përmes rrugëve ilegale. Tre të dyshuarit meshkuj janë dërguar në Gjykatën Themelore në Kamenicë.

· Fsh. Rogoqicë 12.02.2021-11:30. Janë arrestuara tre të dyshuar meshkuj shtetas të Serbisë pasi që të njëjtit me veturën e tyre kanë kaluar ilegalisht kufirin Kosovë-Serbi. Të njëjti me venim të prokurorit janë dërguar në procedurë të shpejt në Gjykatën Themelore Gjilan dega Kamenicë.

· Fsh. Rogoqicë 12.02.2021-11:30. Janë arrestuara katër të dyshuar dy meshkuj dhe dy femra shtetas-e të Serbisë pasi që të njëjtit me veturën e tyre kanë kaluar ilegalisht kufirin Kosovë-Serbi. Të njëjti me venim të prokurorit janë dërguar në procedurë të shpejt në Gjykatën Themelore Gjilan dega Kamenicë.