Rama: Në Itali 24 orë për të mbrojtur Shqipërinë nga cënimi i dhunës partiake

0
333
Kryeministri Edi Rama njoftoi në Twitter se do të udhëtojë në Itali “për të mbrojtur Shqipërinë,pas cënimit të rëndë që i’u bë përmes shfaqjes së turpshme të dhunës partiake të 16 shkurtit e në vazhdim”.
“Në Itali 24 orë për të mbrojtur Shqipërinë,pas cënimit të rëndë që i’u bë përmes shfaqjes së turpshme të dhunës partiake të 16 shkurtit e në vazhdim, e cila kërcënon investitorët e planet e tyre dhe turizmin që punëson e ushqen dhjetëra mijëra njerëz. Për Shqipërinë #FinoAllaFine”, shkroi kryeministri në rrjetin social.