Rritja e normes tatimore: Qytetari nga 247 euro, tash paguan 856 euro

41

Së fundi është rritur norma tatimore në Kosovë dhe kjo ka ngjallur reagime të ndryshme edhe te qytetarët e Kosovës.

Njëra nga ta dërgoi disa foto dëshmuese që çmimi që ka paguar për tatime të pronës, gjatë këtij viti është shumë më i lartë se vitin e kaluar.

Nga 247.50 euro që ka paguar në 2022, tash paguan 856.98 euro.