Selimi: Kemi bërë koncesione, për shkak të partneritetit me SHBA-në

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi në një intervistë për RTV21, foli lidhur me marrëveshjen ekonomike që u nënshkrua dje mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë.

Ai pranoi se pala e Kosovës ka bërë koncensione, por që një gjë e tillë sipas tij është bërë për shkak të partneriteti me SHBA-në.

Kur foli për koncensionin ai iu referua mini-shengenit.

Ndërsa koncensioni tjetër Selimi tha se është moratoriumi një vjeçar