Shikoni çfarë ushtrimesh të veçanta bëjnë ushtarët kinezë (video)

0
234

Ushtarët kinezë në Tibet së fundmi kanë kryer disa stërvitje të veçanta të ngasjes.

Dhjetëra prej tyre kanë stërvitur me kamionë, por manovrimet e tyre nuk mund t’i bëjnë shoferët e zakonshëm.

Ushtarët kinezë këto manovrime të veçanta i realizuan në kushte të vështira në bazën ushtarake.

Stërvitjet janë realizuar për të testuar dhe përmirësuar aftësitë e shoferëve, transmeton KTV.

Përveç këtyre testeve, ushtarët janë stërvitur për përgjigje të shpejta në rast të ndonjë sulmi të papritur.

Një prej testeve më të vështira ishte ajo kthimi i kamionit në 60 kilometra në orë shpejtësi.

E testi tjetër ishte goditja e disa balonave me një diametër prej 20 centimetrash.

Tjetër sfidë e shoferëve ishte vozitja në ngrica dhe copa akulli.