Shoferi regjistron me telefon aksidentin tronditës, shikoni pamjet

0
251

Shoferi i një automjeti që udhëtonte në California regjistroi me aparatin e tij celular një aksident të jashtëzakonshëm.

Ndërsa makina i afrohet një kthesë të majtë, një makinë sportive shfaqet papritmas, duke përshkuar me shpejtësi rrugën.

Mjeti nuk merr kthesën, por ecën drejt duke kaluar shkëmbin dhe më pas rrëzohet në det.

Personi, i cili bëri videon njoftoi menjëherë autoritetet, të cilët filluan hetimet.

Videoja është bërë publike nga autoritetet dhe jo nga personi që regjistroi pamjet tronditëse.