Shpërthim i fuqishëm në Paris, disa njerëz të plagosur

0
422
Zjarrfikësit po përballen me një zjarr në qendër të Parisit, pas një shpërthimi të fuqishëm që raportohet se ka plagosur disa njerëz.
Makinat u shkatërruan dhe disa ndërtesa u dëmtuan nga shpërthimi në “Rue de Trevise”.
Policia ka kërkuar nga njerëzit që të qëndrojnë larg zonës për të lejuar punën e shërbimeve emergjente.
Një rrjedhje gazi mendohet të ketë shkaktuar shpërthimin në një furrë.