Shtyhet afati për pagesën e borxhit 26 milionësh të Telekomit ndaj Z-Mobile

510

Është arritur marrëveshje që të shtyhet afati për pagesë ndaj Z-Mobile. Kjo ka ndodhur pak minuta më parë në një takim që Menaxhmenti i Telekomit, Z-Mobile dhe Ministria e Zhvillimit ekonomik, raporton Express.

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka thënë për Gazetën Express se është shtyrë afati për borxhin ndaj Z-Mobile, duke thënë se së shpejti do të dilet me komunikatë.