Syla zyrtarëve të PDK’së: Keni marrëveshje të fshehur me VV’në, do të bëni koalicion

311

Gazetari Valon Syla mendon se një pjesë e elekotratit të PDK’së mendon se kjo parti ka marrëveshje me VV’në që pas zgjedhjeve të 14 shkurtit të bëjnë koalicion qeverisës.

“Ka interpretime se ju keni një koalicion me VV’në dhe nuk keni pasur dëshirë që Nisma të jetë pjesë e një koalicioni të ardhshëm me VV’në’, tha Syla në Pressing.

“Është përshtypje e një pjesë të elektoratit të Nismës dhe të PDK’së që e shohin këtë çështje kështu”, shpjegoi Syla.

“Domethënë ju jeni marrë vesh, ju jeni frikësuar në njëfarë mënyre nga pjesëtarë të ish PDK’së dhe Nismës që ju thjesht s’keni dashtë që të jetë më një pjesë e PDK’së që do ta marrë një ministri dhe do të bëhet pjesë e një koalicioni të ardhshëm me VV’në”, tha Syla.

“Kësi lloj diskutimi ne nuk kemi pasur”, u përgjigj Uran Ismaili.