Telefoni më i mirë i vitit 2018

Telefoni më i mirë tani është Samsung Galaxy S9 Plus.

Nëse jeni duke kërkuar për të gjetur se cili është smartphone më i mirë i momentit, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur, ndërsa rregullisht e përditësojmë këtë listë me zgjedhjet më të mira.

Ne i vendosim telefonat përmes një procesi rigoroz testimi për të siguruar që ne po ju japim rekomandimin e duhur për smartphone tuaj, gjetjen e opsioneve që kanë kamerën më të mirë, ekranin e lartë, një bateri të mirë dhe afatgjatë, transmeton lajmi.net.

Ne gjithashtu do të grumbullojmë çmimet më të mira që mund t’i gjeni edhe në këto telefona, kështu që nëse jeni gati për të blerë, do të gjeni disa zgjedhje të përshtatshme për t’ju ndihmuar të merrni një blerje të mirë.

Disa njerëz do të habiten nga një pjesëmarrës i ri në tre të parat: Huawei P20 Pro është një telefon jashtëzakonisht mbresëlënës që ka të gjitha kriteret e gozhduara dhe na ka impresionuar shumë – kontrolloni atë.

Megjithatë, smartphone më i mirë, siç do ta shihni, është Samsung Galaxy S9 Plus, në sajë të një aparati të përmirësuar, ekranit më të mirë dhe dizajnit të bukur të xhamit dhe të metaleve.

Këta janë smartphonet më të mirë që mund të blini në prill 2018.

1. Samsung Galaxy S9 Plus
Data e lëshimit: Mars 2018. Pesha: 189g | Përmasat: 158.1 x 73.8 x 8.5mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 6.2 inç | Rezolucioni: 1440 x 2960 | CPU: Snapdragon 845 / Exynos 9810 | RAM: 6GB | Ruajtja: 64GB / 128GB | Bateria: 3,500mAh | Kamera e pasme: Dual 12MP | Kamera e përparme: 8MP

2. iPhone X.
Data e lëshimit: Tetor 2017. | Pesha: 174g | Përmasat: 143.6 x 70.9 x 7.7mm | OS: iOS 11 | Madhësia e ekranit: 5.8 inç | Zgjidhja: 1125×2436 | CPU: A11 Bionic | RAM: 3GB | Ruajtja: 64 / 256GB | Bateri: 2716mAh | Kamera e pasme: 12MP + 12MP | Kamera e përparme: 7MP

3. Huawei P20 Pro
Data e lëshimit: Prill 2018. Pesha: 180g | Përmasat: 155 x 73.9 x 7.8 mm | OS: Android 8.1 | Madhësia e ekranit: 6.1 inç | Rezolucioni: 1080 x 2240 | CPU: Kirin 970 | RAM: 6GB | Ruajtja: 128GB | Bateria: 4,000mAh | Kamera e pasme: 40MP + 20MP + 8MP | Kamera e përparme: 24MP

4. Samsung Galaxy S9
Data e lëshimit: Mars 2018. Pesha: 163g | Përmasat: 147.7 x 68.7 x 8.5mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 5.8 inç | Rezolucioni: 1440 x 2960 | CPU: Snapdragon 845 / Exynos 9810 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64GB / 128GB | Bateria: 3,000mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 8MP

5. Google Pixel 2 XL
Data e lëshimit: Tetor 2017. | Pesha: 175g | Përmasat: 157.9 x 76.7 x 7.9mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 6 inç | Rezolucioni: 1440 x 2880 | CPU: Snapdragon 835 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64GB / 128GB | Bateria: 3,520mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 8MP

6. Huawei Mate 10 Pro
Një telefon i fuqishëm me një jetë të mahnitshme të baterisë

Data e lëshimit: Tetor 2017. | Pesha: 178g | Përmasat: 154.2 x 74.5 x 7.9mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 6 inç | Rezolucioni: 1080 x 2160 | CPU: Kirin 970 | RAM: 6GB | Ruajtja: 128GB | Bateria: 4,000mAh | Kamera e pasme: 20MP + 12MP | Kamera e përparme: 8MP

7. Samsung Galaxy Note 8
Një telefon i shkëlqyeshëm për tifozët e kameras dhe stilusit njësoj

Data e lëshimit: Shtator 2017. Pesha: 195g | Dimensionet: 162.5 x 74.8 x 8.6mm | OS: Android 7.1.1 | Madhësia e ekranit: 6.3 inç | Rezolucioni: 1440 x 2630 | CPU: Exynos 8895 | RAM: 6GB | Ruajtja: 64GB / 128GB / 256GB | Bateria: 3,300mAh | Kamera e pasme: Dual 12MP | Kamera e përparme: 8MP

8. LG V30
Një kombinim mbresëlënës i fuqisë dhe performancës

Data e lëshimit: Shtator 2017. Pesha: 158g | Dimensionet: 151.7 x 75.4 x 7.3mm | OS: Android 7 | Madhësia e ekranit: 6.0 inç | Rezolucioni: 1440 x 2880 | CPU: Snapdragon 835 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64 / 128GB | Bateria: 3300mAh | Kamera e pasme: 16MP + 16MP | Kamera e përparme: 5MP

9. Samsung Galaxy S8
Data e lëshimit: Prill 2017 Pesha: 155g | Përmasat: 148.9 x 68.1 x 8mm | OS: Android 7 | Madhësia e ekranit: 5.8 inç | Rezolucioni: 1440 x 2960 | CPU: Exynos 8895 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64GB | Bateria: 3000mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 8MP

10. Huawei P20
Data e lëshimit: Prill 2018. Pesha: 165g | Përmasat: 149.1 x 70.8 x 7.7 mm | OS: Android 8.1 | Madhësia e ekranit: 5/8-inch | Rezolucioni: 1080 x 2240 | CPU: Kirin 970 | RAM: 4GB | Ruajtja: 128GB | Bateria: 3,400mAh | Kamera e pasme: 12MP + 20MP | Kamera e përparme: 24MP

11. iPhone 8 Plus
Data e lëshimit: Shtator 2017. Pesha: 202g | Dimensionet: 158,4 x 78,1 x 7,5 mm | OS: iOS 11 | Madhësia e ekranit: 5.5 inç | Rezolucioni: 1080 x 1920 | CPU: A11 Bionic | RAM: 3GB | Ruajtja: 64 / 256GB | Bateria: 2691mAh | Kamera e pasme: Dual 12MP | Kamera e përparme: 7MP

12. Samsung Galaxy S8 Plus
Një telefon i madh me ekran të madh për më pak para

Data e lëshimit: Prill 2017 Pesha: 173g | Përmasat: 159.5 x 73.4 x 8.1mm | OS: Android 7 | Madhësia e ekranit: 6.2 inç | Rezolucioni: 1440 x 2960 | CPU: Exynos 8895 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64GB | Bateria: 3,500mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 8MP

13. iPhone 8
IPhone i ri më i mirë për ata që dëshirojnë të shpenzojnë më pak

Data e lëshimit: Shtator 2017. Pesha: 148g | Përmasat: 138,4 x 67,3 x 7,3 mm | OS: iOS 11 | Madhësia e ekranit: 4.7 inç | Rezolucioni: 750 x 1334 | CPU: A11 Bionic | RAM: 2GB | Ruajtja: 64GB / 256GB | Bateria: 1,821mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 7MP

14. Pixel i Google 2
Telefoni me aparatin më të mirë në treg

Data e lëshimit: Tetor 2017. | Pesha: 143g | Përmasat: 145.7 x 69.7 x 7.8mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 5 inç | Rezolucioni: 1080 x 1920 | CPU: Snapdragon 835 | RAM: 4GB | Ruajtja: 64GB / 128GB | Bateria: 2,700mAh | Kamera e pasme: 12MP | Kamera e përparme: 8MP

15. Sony Xperia XZ2
Telefoni i parë që duhet të regjistrojë në 4K HDR

Data e lëshimit: Prill 2018. Pesha: 198g | Përmasat: 153 x 72 x 11.1mm | OS: Android 8 | Madhësia e ekranit: 5.7 inç | Rezolucioni: 1080 x 2160 | CPU: Snapdragon 845 | RAM: 6GB | Ruajtja: 64GB | Bateria: 3,180mAh | Kamera e pasme: 19MP | Kamera e përparme: 5MP.