Theu rekordin Guinness duke mbajtur 100 qirinj të ndezur në gojë (video)

576

Një burrë ka vendosur rekordin e tij Guinness të 100-të, kur mbajti 100 qirinj të ndezur në gojë.

David Rush mbushi gojën e tij me qirinj gjatë eventit TEDxBoise.

Një video tregon se Rush, i cili vendos qirinjtë në gojë, që më pas ndizen nga një anëtar i ekipit të tij.

Ai mban 100 qirinjtë në gojë për plot 30 sekonda.

Rekordi i mëparshëm ishte vendosur me 41 qirinj dhe u vendos në vitin 2018 nga Dinesh Shivnath Upadhyaya nga Mumbai, Indi.