U përkujtuan dëshmorët Naser Hajrizi dhe Asllan Pireva (Video)

0
497

Me rastin e 38-vjetorit të rënies në ballë të demonstratave të vitit 1981, u bënë homazhe për dëshmorët Naser Hajrizi dhe Asllan Pireva.

Me këtë rast, familjarët, bashkëveprimtarët, krerët politik e institucional dhe qytetarët e shumtë, nderuan jetën dhe veprën e dëshmorëve, te vendi i rënies së tyre.