Vdes në vendin e punës i riu shqiptar

0
184

Një i ri shqiptar nga Haraçina (Maqedonia Veriore) me incialet B.A (24) ka ndërruar jetë në vendin e punës.

Ai ishte njëri nga 10 punëtorët e lënduar që po kryenin aktivitete ndërtimore në lagjen ‘Goce Dellcev’.

Rasti tragjik dhe fatkeqësia kanë ndodhur kur rrjeti prej metali sipër së cilës po ndërtoheshin themelet e pallatit ra mbi punëtorët që po kryenin punimet e rregullta.