Zafir Berisha flet për rënien e Facebook: Tash duhet ta pyesim Xhelal Sveçlën pasi s’jam unë

Kandidati i Nismas Socialdemokrate për Prizrenin, Zafir Berisha, ka ironizuar me çështjen e rënies nga funksioni të rrjeteve sociale të cilat janë nën pronësinë e Facebook.

Sipas tij, për një problem të tillë duhet pyetur ministrin Xhelal Sveçla, meqë thotë se ai tashmë është në opozitë dhe nuk është në detyrë.

”Duhet pyetur Xhelal Sveçlën pasi meqë sjam unë, edhe ndodhin këto gjëra. Tash unë nuk jam në detyrë dhe s’mund të jap ndonjë përgjigjie”, ka thënë Berisha.