Akuzat nga Sadik Halitjaha: Kadri Veseli bën një reagim nëpërmjet avokatit Ben Emmerson

Akuzave të djeshme nga Sadik Halitjaha, i është përgjigjur Kadri Veseli.

Kjo pasi Halitjaha dje tha se Veseli e ka akuzuar se është shantazhuar nga Prokuroruia.

Veseli nëpërmjet avokatit Ben Emmerson ka thënë se nuk ka bërë dhe nuk bën asnjë pretendim ndaj këtij dëshmitari.

“Veseli më tha ta bëj të qartë se ai nuk ka bërë dhe nuk bën asnjë pretendim ndaj këtij dëshmitari”, tha Emmerson.