Angelina Jolie dhe Brad Pitt zyrtarisht divorcohen (Foto)

593

Angelina Jolie dhe Brad Pitt prej kohësh janë ish-bashkëshortë, por tani mungojnë vetëm detajet e fundit për të zyrtarizuar divorcin zyrtar mes tyre.

Sipas mediave amerikane, dy yjet hollivudiane duket se më në fund kanë gjetur një marrëveshje, veçanërisht përsa i përket fëmijëve: aktori mund t’i shohë më shpesh. Me shumë gjasa çifti ka menduar për një ndarje të fëmijëve.

Jolie ka kërkuar që të ketë ajo të drejtën ekskluzive për ti mbajtur fëmijët, por pas shumë negociatash është arritur në një marrëveshje që Pitt mund të ketë kontakte të përdtishme me ta. Pitt dhe Jolie kanë së bashku 6 fëmijë, Maddox 16 vjeç, Pax 14 vjeç, Zahara 13 vjeç, Shiloh 11 vjeç dhe binjaket 9 vjeçare, Vivienne dhe Knox.

Brenda pak javësh ekipet ligjore që po ndjekin çëtshjen do të finalizojnë ndarjen e kësaj martese.