Burbuqe Hana e humb rastin në gjyq, dëmton edhe për gati 30 mijë euro Telekomin

Dy vendime të kundërligjshme të Burbuqe Hanës në Telekomin e Kosovës do t’i kushtojnë kuletes...

Azemi: Me pagë 250 euro s’mund të jetosh as të vdesësh, në Kosovë po ndodh ikje masive

Ani pse u miratua në korrik të vitit të kaluar, Ligji për Pagën Minimale nuk...

Ambasadat e Quint-it reagojnë ndaj rregullores së fundit të BQK-së

Ambasadat e vendeve të Quint-it e kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët në lidhje me...

Rukiqi: 101 milionë euro më pak eksport, dështimet e qeverisë pasojë e arrogancës

Berat Rukiqi nga Lidhja Demokratike e Kosovës, ka thënë se Qeveria e Kosovës është e...

Bankat e Kosovës fituan mbi 120 milionë euro për tre muaj nga të hyrat e interesit

Banka Qendrore e Kosovës ka njoftuar se të gjitha bankat e Kosovës kanë vazhduar të...

Kosova importoi vjet domate e patate në vlerë mbi 18 milionë euro

Instituti GAP ka publikuar një infografikë lidhur me importin e pemëve dhe perimeve gjatë vitit...

Gërxhaliu: Vendimi i BQK-së për 500 eurot është anti-ligjor, rrezikojmë “eksod” të këtyre kartëmonedhave

Ish-kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, e ka quajtur anti-ligjor vendimin e BQK-së...

Vendimi për heqjen e dinarit është marrë më 2012

U bë kryetemë diskutimi dy ditët e fundit. Bëhet fjalë për rregulloren që miratoi Banka...

Fillon subvencionimi i energjisë elektrike, ja për cilat kategori

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka njoftuar se 40,620 familje që janë kualifikuar në grupin...

Ulja e pensioneve të mësimdhënësve, “gabim teknik” dhe jo vendim qeveritar

Nuk ka asnjë vendim të Qeverisë së Kosovës për uljen e vlerës së pensionit për...

Institucionet mikrofinanciare “rrjepin” qytetarët, inkasojnë 55.5 milionë euro në emër të interesit

Institucionet mikrofinanciare (IMF) kanë arritur të inkasojnë 55.5 milionë euro në emër të interesit gjatë...

Moskthimi i centave tek konsumatorët, mbi 50 milionë euro në vit arkëtojnë marketet në Kosovë

Marketet në Kosovë rrallë herë i kthejnë konsumatorëve paratë e imëta (centat), por edhe blerësit...