Hysni Klinaku ka publikuar këngën “Ushtari im (Blerim Zhabari)”

Këngëtari i mirënjohur, Hysni Klinaku ka publikuar këngën me “Ushtari im (Blerim Zhabari)”,  shkruan Fokusi.info.

Kjo këngë  i është kushtuar Blerim Zhabarit , i cili ndërroi jetë më  6 korrik 2021. Ai ishte pjesëtar i UÇK-së në Batalionin e Parë të Brigadës 142 të Zonën Operative të Shalës, i cili kishte ardhur nga Zvicra dhe një kohë gjatë punoi edhe në ilegalitet.

Tekstin e këngës e ka shkruar Lumnije Klinaku, ndërsa muzikën dhe orkestrimin vet këngëtari Hysni Klinaku, kitarë Vendim Thaçi/Fokusi.info/