LDK: Në vend të urimit, në ditën e Kushtetutës kujtojmë 7 shkeljet e Kushtetutës nga Qeveria!

Sot bëhen 16 vjet nga miratimi i Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Ajo u ratifikua më 9 prill 2008 dhe hyri në fuqi më 15 qershor të po atij viti.

Në këtë përvjetor, Lidhja Demokratike e Kosovës, po pretendon se Qeveria e Kosovës e ka shkelur 7 herë Kushtetutën e Kosovës.

“Në vend të urimit, në ditën e Kushtetutës kujtojmë 7 shkeljet e Kushtetutës nga Qeveria”, thuhet ndër të tjera në reagimin e LDK-së.

Lini një Përgjigje