Shikoni se si ia del zebra ta shpëtojë zebrën nga dhëmbët e luanit (video)

Luani kishte kapur një zebër dhe ia kishte ngulur dhëmbët në fyt. Zebra dukej e pashpresë dhe ashtu do të ndodhte po të mos i vinte në ndihmë një zebër tjetër.

Fillimisht zebra e godet disa herë luanin me kokë deri sa e shkëput zebrën tjetër nga dhëmbët e tij e pastaj me këmbët e pasme e godet disa herët luanin, të cilin pothuajse e nokauton.

Të zebrat shpëtojnë nga luani dhe luani ikë i “rahur”

Shikojeni këtë ngjarje interesante të regjistruar nga kamera: