Thyen derën e xhamisë – vjedhin një shumë parash

512
Foto ilustrim

Në një xhami të Istogut, Policia raporton se dy të dyshuar kanë vjedhur një shumë parash.

“Raportohet se të dyshuar të panjohur kanë thyer derën e xhamisë dhe nga aty kane vjedhur një shumë parash dhe rexhistruesin e kamerave të sigurisë”, shkruan Policia e Kosovës.