Zyrtari i PDK-së: Kam nisë me kuptu ankthin e Besnik Bislimit, ia kanë nisë me 60%, kanë ra në 40%

332

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka thënë se partia që udhëhiqet nga Albin Kurti ka rënë në 40% në sondazhe.

Ai thotë se rrjedhimisht, partia në të cilin ai bën pjesë është duke shkuar drejt rritjes para zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Sipas Gjoshit, LVV-ja ka rënë nga 60% në 40%.

“Kam nisë me mirëkuptu ankthin e Bislimit. Nuk ka faj. ????  Ia kanë nisë me 60% Kanë ra në 51% Pak ma vonë në 40% Nuk ka kush që e ndalë rënien tuaj dhe ngritjen e PDK-së”, ka thënë ai./Fokusi.info/