157 raste aktive me COVID-19

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 157 raste janë aktive me koronavirus në vend.

Gjatë 24 orëve të kaluara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka raportuar një rast të ri dhe 32 pacientë të pacientë të shëruar.