Anulohen të gjitha fluturimet e sotme në Aeroportin e Prishtinës

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” njoftoi se janë anuluar të gjitha fluturimet e datës së sotme.

Edhe pse zyrtarisht nuk është dhënë ndonjë arsye, ajo lidhet me shtimin e numrit të rasteve të reja me COVID-19.

Edhe fluturimet që ishin planifikuar për datat 13 dhe 14 qershor ishin anuluar nga kompanitë ajrore.