Sot zhvillohet dueli në mes shqiptarit dhe serbit në kik-boks

1138

Pak orë para ndeshjes për titullin ISKA SM kundër serbit Branko Kojic, Kik Boksieri Sazan Memedi Kimbo shprehet i gatshëm për këtë luftë.

Mehmedi përmes një postimi në Facebook ka thënë: “Me Zotin para drejt fitores, ju falënderojë shumë për përkrahjen”.

Kikboksieri  Shqiptar Sazan Kimbo Mehedi ka (30 duele, vetëm 5 humbje).

Ndërkaq, serbi Branko Kojiç (ISKA kampion aktual) deri tani ka 13 duele nga to vetëm një humbje.

Meçi zhvillohet sot nga ora 17:00 në Luzern.